Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Ελληνικά τρόφιμα και είδη καθημερινής χρήσης σε τιμές παραγωγού

(http://agritech.pf/index.php/fiches-conseils/les-arbres-fruitiers/plantation-d-un-arbre-fruitier)
                                        
Ακόμη μία ανάρτηση για το ζήτημα της διατροφής.
Παρουσιάζουμε εδώ μια νέα προσπάθεια που χρειάζεται την υποστήριξή μας, και δίνει τη δυνατότητα σε όσους από εμάς δεν έχουν τρόπο να προμηθευτούν αγροτικά προϊόντα, ή δεν μπορούν να μετακινούνται, να τα παραλαμβάνουν στην πόρτα τους.Το ebloko είναι μια ηλεκτρονική λαϊκή αγορά που δίνει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να προμηθευτεί τα προϊόντα Ελλήνων παραγωγών και κατασκευαστών σε τιμές παραγωγού, χωρίς μεσάζοντες ,και τη δυνατότητα  ηλεκτρονικής και τηλεφωνικής παραγγελίας.
Είναι ακόμη  ένα βήμα δωρεάν προβολής όχι μόνο των παραγωγών και των προϊόντων τους αλλά και της πολιτιστικής κληρονομιάς, του λαϊκού πολιτισμού και της φυσικής ομορφιάς του τόπου.
Στην περίπτωση των προϊόντων διατροφής, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε οικογένεια να αγοράσει παραδοσιακά, γνήσια και άριστης ποιότητας ελληνικά προϊόντα δίνοντας τα ίδια χρήματα που ξοδεύει αγοράζοντας τα πιο φτηνά εισαγόμενα, που συνήθως είναι άγνωστης προέλευσης και αμφίβολης ποιότητας. Επειδή δεν παρεμβάλλεται προμήθεια μεταπωλητή, όλα τα χρήματα που πληρώνει ο καταναλωτής για τα προϊόντα που αγοράζει πηγαίνουν στον Έλληνα παραγωγό.
Το ebloko.gr είναι δράση, που υλοποιεί ένα μοντέλο «μηχανισμού στήριξης» εκείνων που την χρειάζονται, και ευνοεί τη δημιουργία πραγματικής ανάπτυξης. Σαν νέα προσπάθεια αξίζει την προσοχή μας. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον ιστότοπό τους. http://e-bloko.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι σκέψεις σας είναι ευπρόσδεκτες.Γράψτε ένα σχόλιο.