Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Τα είπε όλα

http://www.youtube.com/watch?v=MOSENYikzeg&feature=player_embedded
Το δίκιο του ανθρώπου τους χάλασε την ωραία εικονική πραγματικότητα του δελτίου ειδήσεων στο λεγόμενο «μεγάλο κανάλι».
Τους έκανε σκόνη με την δικαιολογημένη οργή του, και με απλά επιχειρήματα. 
Η ανάγκη απ’απευθείας μετάδοσης, τους υποχρέωσε να ακούσουν το «εμείς είμαστε φτωχοί αλλά έχουμε ψυχή »,αλλά και «επιτάξτε τους κλέφτες».
 Προσπάθησαν να τον μπλοκάρουν συναισθηματικά με επιχειρήματα του τύπου τι σου φταίνε οι ροδακινοπαραγωγοί και άλλα τέτοια που χρησιμοποιούν συχνά πυκνά , προσπαθώντας να στρέψουν τον έναν εναντίον του άλλου.
 Μόλις αντιλήφθηκαν ότι ο άνθρωπος "φορτώνει" τον προκάλεσαν να συνεχίσουν πολιτισμένα τον διάλογο, μειδιώντας ειρωνικά ….αλλά δεν περνάει παντού η κίτρινη προπαγάνδα.
Απολαύστε το βίντεο.

Άλλη μια είδηση με ειδική σημασία που αναδημοσιεύουμε απο τον Άνεμο.
Αίτηση ακύρωσης του μνημονίου που έχει υπογράψει η χώρα με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα κατέθεσαν σήμερα στο Συμβούλιο της Επικρατείας ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, η ΑΔΕΔΥ και άλλοι φορείς. Συγκεκριμένα, ζητούν να κηρυχτούν ως αντικείμενες στο Σύνταγμα, στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο, στην ΕΣΔΑ και στις Διεθνείς Συμβάσεις Εργασίας όλες οι περικοπές που έχουν γίνει σε μισθούς και συντάξεις. 
Την αίτηση υπογράφουν ο ΔΣΑ, η ΑΔΕΔΥ, η ΠΟΠΣ, η ΕΣΗΕΑ, το ΤΕΕ, και πολλοί άλλοι συνδικαλιστικοί φορείς, που επιτέλους κινήθηκαν.  Διαβάστε περισσότερα στο  http://anemos5.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι σκέψεις σας είναι ευπρόσδεκτες.Γράψτε ένα σχόλιο.