Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ

Ο φωτογράφος είναι ο Άγγελος Καλοκαιρινός, και τις όμορφες φωτογραφίες του βρήκα σε ιστότοπο με θέμα την Ικαρία.  Ακολουθεί ο σύνδεσμος, αλλά και τα τηλέφωνα του καλλιτέχνη.
http://www.our-own-ikaria.net/uploads/index.php?mode=view&album=XMBWphotos&pic=20+house+boulder+erect.jpg&dispsize=640&start=0
Aggelos Kalokairinos Tel: +30-22-7504-1308 .Cell: +30-69-7203-1006
Εικόνες με ομορφιά που σταματάει  το νου. Μετά το γέλιο η αμηχανία  και το δέος.  Εικόνες που προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα …. σήματα αφημένα σε μια απόμερη γωνία της φύσης ... Αλλόκοσμη ομορφιά …που μας θυμίζει πως δεν είμαστε εμείς οι κυβερνήτες  του πλανήτη.
 Τροχαία στον ουρανό;

Το διαστημόπλοιο Rosetta απέστειλε εκπληκτικές φωτογραφίες του αστεροειδούς Lutetia ένα πιθανό λείψανο του ηλιακού συστήματος. Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο λέει ο  Alexander Claudia , επιστήμονας του σχεδίου Rosetta Project στις ΗΠΑ .Αμηχανία προκαλεί η εμφάνιση  ογκόλιθου  στις πλαγιές του αστεροειδούς Lutetia,και ο μεγάλος κρατήρας  σε άλλο σημείο. Δεν είναι ακόμη σαφείς ο δυνάμεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αυτά τα πράγματα,και αυτό είναι ένα θέμα για περαιτέρω μελέτη  λένε οι ειδικοί.
Αν αυτό είναι πράγματι αυτό που βλέπουμε, το ερώτημα που τίθεται είναι  τι  θα μπορούσε να έχει προκαλέσει το τροχαίο.
Αυτές οι θεαματικές εικόνες "είναι μόνο η αρχή" . Διαβάστε όλο το άρθρο στο

Μια αινιγματική κατάρρευση συνέβη στην  ανώτερη ατμόσφαιρα της Γης.Διαβάστε περισσότερα στο:
 Γράψτε ένα σχόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι σκέψεις σας είναι ευπρόσδεκτες.Γράψτε ένα σχόλιο.