Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Τα Συμπαντικά νέα

«Η αυλή πλημμύρισε ίσκιους, που ξεκινούν στα μαύρα Τρίσκοτα να κατεβούν,κι ο γήλιος από τα ουράνια εχάθη, κι άπλωσε βαριά καταχνιά ολούθε!»(1)





Με τα μάτια στον ουρανό και το Βόρειο Σέλας




και ..μάλλον πρέπει να είναι αλήθεια το "όπως πάνω, έτσι και κάτω"...

Καταιγίδα με μέγεθος το μισό της Γης συνέβει στον Κρόνο .
Η Βρετανία και η Ευρώπη μπορεί να δοκιμάστηκαν από πολλές εντυπωσιακές χιονοθύελλες και το κρύο αυτό το χειμώνα, αλλά δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με το φαινόμενο που παρουσιάστηκε στον Κρόνο. 
Μια εικόνα που πήρε το διαστημικό σκάφος Cassini της NASA, στις 24 Δεκεμβρίου 2010 δείχνει μια καταιγίδα στο βόρειο ημισφαίριο του Κρόνου, μια καταιγίδα, από παγωμένο νερό και κρυστάλλους αμμωνίας. 
Η εικόνα  λήφθηκε από περίπου ένα εκατομμύριο μίλια μακριά, και είναι μόνο η τελευταία από τις εκατοντάδες που πήρε το  σκάφος Cassini, το οποίο ξεκίνησε το ταξίδι του το 1997.

Περισσότερα  εδώ:http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1342270/Nasa-Cassini-spacecraft-reveals-Great-White-Spot-Saturn.html#ixzz1AR8zQcBq
Πέντε διαστημόπλοια εκ των οποίων το ένα έχει μήκος 242 χλμ και άλλα δύο πάνω από 200 χλμ., έχουν εντοπιστεί από τη ΝΑSA και θ' αφιχθούν στη Γη το 2012 με εχθρικές διαθέσεις, αναφέρει η ιστοσελίδα της ρωσικής εφημερίδας «Pravda».
 Τα αστρόπλοια βρίσκονται αυτή τη στιγμή πίσω από τον Πλούτωνα, συνεχίζει με βεβαιότητα η εφημερίδα, και οι πολίτες της Γης δεν έχουν ενημερωθεί, την στιγμή που το σμήνος έχει εδώ και καιρό εντοπιστεί από τη NASA μέσω του προγράμματος HAARP που μελετά το Βόρειο Σέλας στην Αλάσκα. Οι μόνοι που αντιδρούν σύμφωνα με την «Pravda», είναι οι Κινέζοι, που ευθέως κατηγορούν τους Αμερικανούς ότι αποκρύπτουν όσα στοιχεία διαθέτουν για την ύπαρξη εξωγήινων και τις επισκέψεις τους στη Γη. Η «Pravda» σημειώνει ότι «καλά πληροφορημένες πηγές από το ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό και διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητικό πρόγραμμα για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence) επιβεβαιώνουν την ύπαρξη τους» προσθέτοντας επιπλέον ότι τα τρία από αυτά θα γίνουν θεατά και από οπτικά τηλεσκόπια όταν θα πλησιάζουν τον πλανήτη Άρη! Όσο για το «πότε» θα συμβεί το κακό, η άφιξη των εξωγήινων υπολογίζεται ότι θα συμπέσει με την ημερομηνία που οι Μάγια είχαν προφητεύσει ως τη μέρα συντέλειας του κόσμου, δηλαδή στις 21 Δεκεμβρίου του 2012!  Διαβάστε περισσότερα:

Στα σοβαρά τώρα..



Οι μυστηριώδεις μαζικοί θάνατοι ζώων και πουλιών απ’ άκρη σ' άκρη του πλανήτη, έχουν αρχίσει να παίρνουν διαστάσεις επιδημίας, και προκαλούν ανατριχίλα. 
Μετά τις δεκάδες καλιακούδες που έπεσαν νεκρές από τον ουρανό του Αρκάνσας, άλλα πενήντα έως εκατό ίδια πουλιά βρέθηκαν νεκρά μέσα σε μια νύχτα σε δρόμο της πόλης Φαλκόπινγκ της Σουηδίας. Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, συγκεκριμένα στις βραζιλιάνικες ακτές κοντά στην Παραναγκουά, περίπου εκατό τόνοι σαρδέλες και γατόψαρα έχουν ξεβραστεί στη στεριά, ενώ καθημερινά γίνονται αναφορές για εκατοντάδες νεκρά ψάρια στη Νέα Ζηλανδία. Σχεδόν δύο εκατομμύρια ψάρια βρέθηκαν νεκρά στον Κόλπο Τσίζαμπικ του Μέριλαντ στις ΗΠΑ. Την ίδια στιγμή οι παραλίες του Κεντ στη Βρετανία γέμισαν με 40.000 όστρακα νεκρών καβουριών, ο θάνατος των οποίων εκτιμάται ότι οφείλεται σε υποθερμία. Οι επιστήμονες χαρακτηρίζουν σπάνια αλλά όχι ανεξήγητα τα συγκεκριμένα περιστατικά τονίζοντας ότι σίγουρα δεν παραπέμπουν σε σκηνές Αποκάλυψης.
«Η επιστήμη παλεύει να δώσει εξηγήσεις. Είναι παραδείγματα των εκπλήξεων που μπορεί να φέρει η φύση» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Περιβαλλοντικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών Νικ Νάταλ.

Και ο ποταμός άλλαξε χρώμα και άρχισε να φωσφορίζει!

Αυτά δεν τα έλεγαν οιωνούς κάποτε;

Από μια πρώτη εξέταση των πουλιών, πολλά εκ των οποίων έπεσαν στο έδαφος νεκρά,  κάποια ήταν ακόμη ζωντανά αλλά είχαν σημάδια εσωτερικού τραυματισμού, «θρόμβους αίματος» και πολλά είχαν εσωτερική αιμορραγία ωστόσο, τα κύρια όργανά τους ήταν φυσιολογικά. (Πηγή: Arkansas, αναφορά της σχετικής επιτροπής) .
Έτσι, έχουμε από ένα έως πέντε χιλιάδες πουλιά (ας πάρουμε το μέσο αριθμό τους περίπου 3.000)να πέφτουν από τον ουρανό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, επειδή μια επίδειξη πυροτεχνημάτων τα φόβησε τόσο πολύ που συγκεντρώθηκαν μαζί και αυτοκτόνησαν (αυτό είπαν  αρχικά οι υπεύθυνοι).
Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα με αυτό:τα πουλιά δεν είναι τόσο ηλίθια,αυτά τα πουλιά ταξιδεύουν σε μεταναστευτικά σμήνη μεγάλου μεγέθους, και δεν ταξιδεύουν νύχτα. Μήπως ξεκίνησαν τώρα να αλλάζουν συνήθειες;
Την προηγουμένη ημέρα, στις 30 Δεκεμβρίου, στο Ozark, προστέθηκαν 85.000 ψάρια που βρέθηκαν να επιπλέουν νεκρά περίπου 150 χλμ δυτικά της Beebe. Εντελώς άσχετα μεταξύ τους περιστατικά λένε οι πρώτες πηγές. Λοιπόν είναι σχετικά, ή δεν είναι; Η επίσημη ιστορία είναι ότι νόσησαν από μια ασθένεια (έτσι ξαφνικά 85.000 ψάρια, έτσι απλά) και οι εξετάσεις για τις αιτίες θα πάρουν (εκπληκτικό)ένα μήνα, αρκετός χρόνος ώστε να συμβούν πολλά ακόμη.  Στη συνέχεια, τη Δευτέρα το πρωί 3 Ιανουαρίου, στην Lousiana, στα νότια, συνέβη άλλη μία μαζική πτώση πουλιών, αυτή τη φορά περίπου 500,από ποικίλα είδη, κοτσύφια σπουργίτια  ψαρόνια και άλλα, τα οποία δεν έδειχναν να έχουν σημάδια τραύματος.
Τώρα μπαίνουν μερικές ερωτήσεις για να απαντηθούν.
Τι συμβαίνει; τι παράγουν  τα εργοστάσια εκεί γύρω; Υπάρχει κάποιος μόνιμος έλεγχος; Γιατί υπάρχουν αλλεπάλληλοι μαζικοί θάνατοι σε τρεις περιοχές σε τρεις διαφορετικές μέρες;
Θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί  για όλα τα περιστατικά,ότι  τα πουλιά σκοτώθηκαν από ένα μετεωρολογικό μπαλόνι;
 Η σιωπή είναι το πιο θανατηφόρο όπλο μαζικής καταστροφής σε αυτήν την περίπτωση ...γράφει ο Timothy Bancroft-Hinchey στην Pravda.Ru
-Οι θρόμβοι αίματος και η εσωτερική αιμορραγία που βρέθηκαν στα πουλιά είναι  μια απόδειξη ότι βίωσαν ένα «τραυματικό γεγονός» .
-Σύμφωνα με δημοσιεύματα  τα νεκρά πουλιά απομακρύνονται από  εργαζομένους στις υπηρεσίες του περιβάλλοντος  οι οποίοι φορούν κοστούμια hazmat και αντιασφυξιογόνες μάσκες.
ε.. μια καλή εξήγηση είναι,ότι τα πουλιά αυτοκτόνησαν μαζικά..

 Όταν τα κύματα της ασάφειας πολλαπλασιάζονται, δεν είναι ο σχεδιασμός που μετράει, αλλά η λειτουργικότητα των ενστίκτων.. . ..ακολουθήστε τους πνέοντες ανέμους μετά από την καταιγίδα ...

Η νότια Ρωσία έχει γίνει πόλος έλξης για τους εξωγήινους γράφει πάλι η pravda :http://english.pravda.ru/photo/album/6002/29.12.2010

Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα άρχισαν να εμφανίζονται στον ουρανό πάνω από την πόλη της Elista (Νότια Ρωσία), τον Δεκέμβριο του απερχόμενου έτους. «Εμφανίζονται παντού» τώρα. Εμφανίζονται κοντά στη Μόσχα, πάνω από τη Μόσχα, και σε πολλές άλλες περιοχές. Δείτε το βίντεο.



https://www.youtube.com/watch?v=V65gDLuKMY8

NASA boffins report that an unknown object approaching the Earth from deep space is almost certainly artificial in origin rather than being an asteroid.Not actually an asteroid, according to NASA, but artificial.Object 2010 KQ was detected by the Catalina Sky Survey in Arizona earlier this month, and subsequently tracked by NASA's asteroid-watching service, the Near-Earth Object Program headquartered at the Jet Propulsion Laboratory in California.

.. ακόμη βοηθά να μην βρεθεί κάποιος στα διασταυρούμενα πυρά!


Μυστηριώδες τεχνητό αντικείμενο από το βάθος του διαστήματος έκανε στενό πέρασμα από τη Γη, ερχόμενο πολύ κοντά με την τροχιά της Σελήνης, πριν τελικά απομακρυνθεί.. 
Κατά τη διάρκεια του περάσματος η NASA παρακολουθούσε στενά το φαινόμενο.. "Η τροχιά του αντικειμένου ήταν πολύ παρόμοια με εκείνη της Γης, και κανείς δεν θα περίμενε το αντικείμενο να παραμείνει σε αυτήν για πολύ καιρό", δήλωσε ο Paul Chodas,και τώρα που έφυγε το δημοσίευσαν...
Περισσότερα εδώ:http://www.theregister.co.uk/2010/05/28/object_2010_kq/

Tρείς Ήλιοι εμφανίστηκαν χθες (10/1)στην πόλη Changchun, με τους κατοίκους της πόλης να κοιτούν έκπληκτοι το ουράνιο αυτό φαινόμενο.

Οι εκρήξεις στον Ήλιο
13 Δεκέμβρη 2010: Την 1η Αυγούστου 2010, στο ένα ημισφαίριο του ήλιου,τα μαγνητικά νήματα εξερράγησαν και τα κρουστικά κύματα διέτρεξαν όλη την επιφάνεια του άστρου με τόνους νεφών θερμού αερίου και αλεπάλληλες εκτοξεύσεις μάζας να διοχετεύονται στο διάστημα.
Οι αστρονόμοι γνώριζαν ότι είχαν δει κάτι μεγάλο.
Ήταν τόσο μεγάλη αυτή η έκρηξη, που έσβησε κάθε παλιά ιδέα σχετική με την ηλιακή δραστηριότητα.
"Η έκρηξη της πρώτης Αυγούστου μας άνοιξε πραγματικά τα μάτια" λέει ο κ. Karel Schrijver, της Lockheed Martin και του Αστροφυσικού Εργαστηρίου στο Palo Alto CA. "Βλέπουμε ότι οι ηλιακές καταιγίδες μπορούν να παίζουν έξω από τις κλίμακες που είχαμε φανταστεί."
Το γεγονός αυτή τη φορά καταγράφηκε με πολλές λεπτομέρειες από το Παρατηρητήριο της NASA Solar Dynamics και δύο διαστημόπλοια.
Περισσότερα :http://science.nasa.gov/science-news/science-at-nasa/2010/13dec_globaleruption/
Τα συμπεράσματα δικά σας....

Πηγές
(1)Οδύσσεια σε μετάφραση Καζαντζάκη- Κακριδή.
Φωτογραφίες από:
http://english.pravda.ru/photo/album/6002/
Maxim-Letovaltsev-aurora3_1294425363_med
article-1344345-0CAA1C96000005DC-310_634x352
http://www.theregister.co.uk/2010/05/28/object_2010_kq/
ContentSegment__17038204$W232_H250_R0_P0_S1_V1$Jpg

Το ιστολόγιο δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ξένων ιστοσελίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι σκέψεις σας είναι ευπρόσδεκτες.Γράψτε ένα σχόλιο.