Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Aχ κύριε Παπουτσή μου,

Δείτε το video:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=340572&cid=4
Μία ομάδα επιχειρεί να προκαλέσει ζημιές και στη συνέχεια να πυρπολήσει το ταχυφαγείο. Ένας από τους νεαρούς, ο πλέον δραστήριος, παραμένει μόνος κάτω από μία κολόνα, όταν η διμοιρία των ΜΑΤ πραγματοποιεί επίθεση στο σημείο αυτό. Ο άνδρας με το σκούρο πουκάμισο δεν αντιστέκεται και ο αστυνομικός τον τραβά και τον ρίχνει κάτω, ακινητοποιώντας τον. Την ώρα που λογικά θα προχωρούσε στη σύλληψή του, κάτι συμβαίνει, ο νεαρός σηκώνεται, ξεσκονίζεται και αποχωρεί με βήμα σημειωτόν, σαν να μη συμβαίνει απολύτως τίποτε. Το συμβάν τελειώνει εδώ. Ακόμη μία λεπτομέρεια.
Οι αστυνομικοί δεν έκαναν τίποτε για να σβήσουν τη φωτιά που είχε ξεσπάσει, αλλά ακόμη δεν είχε πάρει διαστάσεις.
Aχ κύριε Παπουτσή μου,
και οι Βεντέτες είναι κακό πράγμα...
Κρατούν ομήρους και τις επόμενες γενιές.
Μηνύματα της ημέρας όπως γράφτηκαν:
AGANAKTISMENOS KRHTH: SLOTOSTE TOUS RE PARTE TA OPLA TWRA
Συναινεσίες, συμβιβασίες και άλλοι… «διανοούμενοι» .
Γράφει ο Βασίλης Φίλιας
Γνωστοί μας – άγνωστοι εκ του παρελθόντος τους, έρχονται άλλοτε να μας συνετίσουν, άλλοτε να μας νουθετήσουν.(2)
Τι λένε τα ξένα ειδησεογραφικά;
Τα διεθνή δίκτυα που από το πρωί βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με την Αθήνα είναι κατά βάση τα αμερικάνικα CNN, CNBC, Bloomberg και το βρετανικό ΒΒC.
To CNN από το πρωί έχει ανοίξει το … φάκελο “Η Αθήνα υπό πίεση”. 
Μεταδίδει σχεδόν λεπτό προς λεπτό εικόνες από τις οδομαχίες στο κέντρο, αναφέρεται στην διαρκώς ογκούμενη κοινωνική αντίδραση και ενδεικτικό είναι πως συνεχώς προβάλλει εικόνες των ανταποκριτών του με μάσκες αερίων για να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της εικόνας και να εστιάσει στην ασφυκτική πίεση που δέχεται η ελληνική κυβέρνηση ενόψει της κρίσιμης ψηφοφορίας για το Μεσοπρόθεσμο.
Και δυο ημέρες νωρίτερα:
Guardian: «Νεκρός» πολιτικά ο Γιώργος Παπανδρέου μετά τον ανασχηματισμό.
"Οι τοκογλυφικές συνθήκες της ελληνικής διάσωσης αποκαλύπτουν την αποικιακή νοοτροπία των Βρυξελλών, σχολιάζει ο Guardian, αλλά η Αθήνα δείχνει στους πολίτες ότι μπορούν να αντισταθούν".
Στο άρθρο επισημαίνεται ότι μετά από μήνες μάταιων επιθέσεων κατά των Ελλήνων, από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, διανοούμενοι όπως ο Amartya Sen και ο Jurgen Habermas και τα Ηνωμένα Έθνη έχουν επιτέλους κατανοήσει το γεγονός ότι οι καταστροφική λιτότητα που επιβλήθηκε στην Ελλάδα δεν είναι βιώσιμη. 
"Ήταν καιρός. Αυτό είναι ένα πρωτοφανές και ηθικά απεχθές είδος συλλογικής τιμωρίας που επιβλήθηκε στην πλειοψηφία των Ελλήνων, που δεν είδε ούτε μια δεκάρα από την ασωτία των ηγεμόνων τους και οι οποίοι ζουν κοντά στο όριο της φτώχειας".
Posted by Κωνσταντίνος.(1)
Μηνύματα: Την ημέρα που το aerolin και το maalox έγιναν απαραίτητα αξεσουάρ της Δημοκρατίας.
jokhnyd: gamise ta pali mpourdelo
AthenaV: ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΛΕΙΣΗ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΝΕΡΟ & MAALOX (υγρό) ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ
Aχ κύριε Παπουτσή μου, 400 τραυματίες ....

6:29
Τι να πω; δεν πάμε καλά.
Oι περιστάσεις είναι τραγικές:ο εκφωνητής που καλύπτει τα γεγονότα,απορεί γιατί οι αστυνομικοί δεν έχουν κάνει συλλήψεις, και γιατί δεν ολοκλήρωσαν το άδειασμα, και την επίθεση στην πλατεία.
Τα κόμματα;
Την ίδια στιγμή τα κόμματα έχουν αφήσει τον Ελληνικό λαό στο έλεος των ΜΑΤ! Η σιωπή τους αποτελεί την αδιάψευστη μαρτυρία της συνενοχής τους στο έγκλημα που γίνεται σήμερα στην Ελλάδα...
Σκοτώνουν και σκυλεύουν το πτώμα της δημοκρατίας...
Και καλά, το ΠΑΣΟΚ που κυβερνά και αποφασίζει για Μεσοπρόθεσμα και λιτότητες δεν είχε τα μούτρα να στηρίξει το λαϊκό κίνημα. Δεν έχει καν το σθένος να πολεμήσει τον κακό του εαυτό. Να αφήσει τις σκοπιμότητες και να πάει με τη θέληση του κόσμου.
  Η πολιτική δειλία θα μείνει για καιρό ανεξίτηλη στην ιστορία.
Τα άλλα πολιτικά κόμματα, όμως, που ήταν; Γιατί άφησαν ακάλυπτο τον κόσμο που θέλησε ειρηνικά να πάει κόντρα στην κυβερνητική υποτέλεια στους ξένους;
Για φανταστείτε να κατέβαιναν όλα τα πολιτικά κόμματα στους δρόμους και να έμπαιναν ασπίδα στη λαοθάλασσα που θα έπνιγε και την κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ.
Κύριε Παπουτσή μου,


Φοβού τους παππούδες που δεν έχουν τι άλλο να χάσουν....
Για φανταστείτε ένα εκατομμύριο πολίτες να βούλιαζαν την Αθήνα χωρίς κουκουλοφόρους, προβοκάτορες και ΜΑΤ.
Ο κόσμος ξυπνά σιγά – σιγά. Το κίνημα των Αγανακτισμένων που δε δίσταζε να πλακωθεί με το ΠΑΜΕ και τους μπαχαλάκηδες και μετά να καθαρίσει την πλατεία, είναι η πρώτη -έστω και πρωτόγονη- μορφή λαϊκής αντίστασης.
Φοβού τις Δήμητρες…
Οι πολιτικοί το έχουν καταλάβει, το πήραν το μήνυμα και γι’ αυτό προσπάθησαν να απαξιώσουν την αντίδραση του λαού. Άλλοι με τα ΜΑΤ να δέρνουν αλύπητα, άλλοι με την αδιαφορία και τον ωχαδερφισμό.
Το νερό, όμως, έχει μπει στο αυλάκι και δε μιλάμε για… κόκκινες “επαναστάσεις” . 
Μιλάμε για αγνή λαϊκή αντίδραση, ακομμάτιστη και αχρωμάτιστη. Η αρχή έγινε.
Πικρή η αλήθεια. Στα κομματικά κατεστημένα δεν αρέσει να ξεσηκώνεται ο λαός.
Και για να προλάβουμε τους “έξυπνους” φυσικά και ο αρχηγός της ΝΔ πρέπει “να προστατευθεί”. Και το ίδιο ισχύει για την Αλέκα Παπαρήγα, τον Αλέξη Τσίπρα και κάθε άλλο πολιτικό αρχηγό.
Τα υπόλοιπα στελέχη όμως;
Πως μπορεί να είναι στέλεχος της νέας Νέας Δημοκρατίας ο γραμματέας που οργάνωνε σήμερα σύσκεψη του τομέα του; Ή ο βουλευτής που καλούσε για τα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου σήμερα; Γράφει ο factorx στο
http://www.antinews.gr/2011/06/29/109611/
Φοβού τον αναποφάσιστο κ. Ανδρουλάκη που λέει:
ότι ίσως οι πλατείες προαναγγέλλουν την τελική πράξη του δράματος μέσα από μια χαρούμενη διονυσιακή γιορτή αυτοκαταστροφής και συλλογικής αυτοκτονίας».
Μηνύματα:
-monkey1: ΚΤΥΠΟΥΝ ΠΑΛΙ
TO PAME META THN POREIA PHGE KAI EFAGE STON MPAIRAKTARH ME TA LEFTA POU TRWGAN APO TA SYNDIKATA XRONIA TWRA
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΚΝΑΤ ΣΗΜΕΡΑ,ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ.
Φοβού τις Δήμητρες…

evthoxia: ΓΑΖΕΣ ΜΑΛΟΞ
evthoxia: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΣ Μ@@@@
Έκκληση πριν από λίγο του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών, Ανδρέα Λουράντου, από τα μεγάφωνα στο Σύνταγμα «να σταματήσει η ρίψη χημικών, γιατί θα θρηνήσουμε θύματα».
8:14
ο κ.Λουράντος δήλωσε ότι θα επανέλθει με περισσότερα υλικά πρώτης ανάγκης.
Έκκληση απευθύνουν και οι γιατροί στο ιατρείο του μετρό, όπου βρίσκεται εγκλωβισμένος πολύς κόσμος, ενώ υπάρχουν καταγγελίες για ρίψεις χημικών μέσα στο σταθμό του μετρό.
Για δεκάδες τραυματίες μιλά το ΕΚΑΒ, ενώ ισχυρίζεται ότι η αστυνομία δεν αφήνει τα ασθενοφόρα να προσεγγίσουν το Σύνταγμα για να περισυλλέξουν τους τραυματίες και συνεχίζει τη ρίψη χημικών.
Τι λένε τα εγχώρια μέσα;
-Οι εκκλήσεις για ιατρική βοήθεια, διαδέχονται η μία την άλλη…
Η χούντα του Παπανδρέου, του ΠΑΣΟΚ και της τρόικας, επιβάλλει το μόνο πράγμα που γνωρίζει… το χάος! 

Η βία έχει μόλις αρχίσει… οι πραιτωριανοί – μισθοφόροι έχουν πιάσει δουλειά. Ξυλοκοπούν αδιακρίτως, ανηλεώς και με ιδιαίτερο πάθος(!) όλους τους Έλληνες πολίτες που βρίσκουν μπροστά τους…
-Έπεσαν επιτέλους οι μάσκες και αποκαλύφθηκε πια το πραγματικό πρόσωπο της χώρας και των πολιτών της.
-Το σύστημα κατέρρευσε και κύριο όπλο του είναι πια η Αστυνομία.
-Πολιτικοί, μεγαλοεκδότες, εφοπλιστές και όλη αυτή η παρεούλα που λυμαίνεται τη χώρα επί δεκαετίες –με αποτέλεσμα να τη ρημάξει- έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους στην Αστυνομία.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ!!
κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Τέντε που είστε; ακούει κανείς; μόνο στα ανώνυμα ιστολόγια τα αντανακλαστικά σας δρουν άμεσα;;
Ούτε τα προσχήματα πια δεν μπρορείτε να κρατήσετε;; ούτε για τα μάτια δεν διατάσετε μία έρευνα γιατί η αστυνομία ρίχνει τονους χημικα;;
ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΚΑΤΩ(3)
Η αδυναμία των ΜΜ"Ε" να χαλιναγωγήσουν πια την κοινή γνώμη είναι εμφανής.

 Aχ κύριε Παπουτσή μου,
Φοβού τους παππούδες που δεν έχουν τι άλλο να χάσουν...
-Η Τρέμη ρωτάει τη ρεπόρτερ "αν είναι ανοιχτά τα καταστήματα" και ο Ντερμπεντέρης "πόσοι είναι αυτοί που πετάνε τις μολότοφ" .
-Και το πιο φοβερό απ' όλα: "Άμα κατεβαίνεις με αντιασφυξιογόνο μάσκα στο Σύνταγμα, πας να βάλεις φωτιά" ! ...(5)

Σχόλια
Είναι εντυπωσιακό το ποιοι είναι οι δημοσιογράφοι που έχουν παραμείνει πιστά σκυλιά των έκπτωτων μεγαλοεκδοτών και καναλαρχών. Δεν υπάρχει ούτε ένας αξιοπρεπής άνθρωπος ανάμεσά τους. Σύντομα θα ψάχνουν τρύπα για να κρυφτούν.
Σχόλια
Καλά μας δουλεύει ο Παπουτσής ...Εδώ το Σύνταγμα έχει γίνει Βαγδάτη ! Τέτοιος χημικός πόλεμος δεν είχε γίνει ούτε από τον Σανταμ Χουσείν στους Κούρδους ...
-Ο δημοσιογράφος, που χτυπήθηκε στο κεφάλι από κλομπ αστυνομικού, μεταφέρθηκε από συναδέλφους του στην Πολυκλινική, όπου οι γιατροί του έκαναν επτά ράμματα.(4)

Δείτε τα σημερινά επεισόδια

http://www.youtube.com/watch?v=Re3z5C0ETDc&feature=player_embedded
Από factorx στις 29/06/2011. Σύνταγμα- Επεισόδια 4 (antinews.gr)
Σχόλια
Στην προσπάθειά τους να διασωθούν –εκτός από την Αστυνομία- θα παίξουν και το χαρτί του Αντώνη Σαμαρά
-Μηνύματα
kaikikerkira2: ΧΤΥΠΗΣΑΝΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ,ΚΑΘΗΚΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΧΥΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ
-ΕΔΩ ΑΓΓΛΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕς ΤΗς ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
-Παιδιά δοσίλογων οι “προοδευτικοί” του μνημονίου
http://olympia.gr/2011/06/
Ο ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. είπε:
Το Πασόκ δεν είναι κόμμα. Ούτε ιδεολογία. Είναι τρόπος ζωής.
Έτσι ξέρουν αυτοί οι άνθρωποι. Τί περιμένεις; Να απαρνηθούν τη ζωή τους, δλδ το Πασόκ της καρδιάς τους, και να ψηφίσουν την κατάρρευση του;
Α, πα πα! Εκτός κι αν δεν έχουν πια ζωή.
Ίσως κάποιοι λίγοι απ’ αυτούς να πάνε κόντρα, πάντως κράταγε μικρό καλάθι.
Σχόλια
-Εξοπλιστείτε με ότι μπορείτε και επιτρέπεται να εξοπλιστείτε διότι πλακώνουν στη χώρα ομάδες από τη Σικελία και τη Σαγκάη και θα απαιτήσουν γη, κατοικίες, χωράφια.
Σχόλια
-ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΠΛΩΘΟΥΝ ΚΑΤΩ!
-ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΚΡΟΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
ΑΡΧΙΣΤΕ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ !!!
Σχόλια
-ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ; ΕΝΑΣ ΤΡΙΔΥΜΟΣ ΛΑΧΝΟΣ. ΕΚΛΟΓΟΛΑΓΝΕΙΑ-ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ- ΠΡΟΚΛΗΤΗ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ…
Τι μπορεί να διαδεχθεί το σύστημα του μεταπολιτευτικού κοινοβουλευτικού σούπερ μάρκετ με τα ωραία τυλιγμένα αλλά ληγμένα προϊόντα; Μια νέα “κοινοβουλευτική τάξη” με εναλλαγή προσώπων; Για να ξεπροβάλλουν και άλλοι που θα «συναξάρουν» με αριστερές αοριστολογίες ή θα ψεύδονται με επιστημονικοφανείς διακηρύξεις;  Ή… κυβερνήσεις που θα έρχονται για να φύγουν κάτω από την πίεση «λαϊκών κινητοποιήσεων και επεισοδίων» ή έξωθεν-άνωθεν εντολών, όπως συνέβαινε στα Ιουλιανά;γράφει ο Μάκης Δεληπέτρος ,στο
Προσοχή: διακινούν δόσεις αφέλειας για να προκαλέσουν overdose προβοκάτσιας
Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://apneagr.blogspot.com/2011/06/overdose.html#ixzz1OIr5gZDa


Καλό δρόμο.......

Συνεχή ροή από το Σύνταγμα και ρεπορτάζ μεταδίδουν
ΤΟ ZOUGLA.GR
ΤΟ NEWSBEAST.GR
ThePressProject.gr
Το Radio9.gr (FROM SYNTAGMA BY Radio.gr)
ΤΟ NEWS247.GR
ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ STOP CARTEL
http://neaepanastash.webnode.com/deite-live-edw/
http://kostasxan.blogspot.com/2011/06/guardian_27.html(1)
(2)http://kostasxan.blogspot.com/2011/06/blog-post_8897.html
(3)http://anemos5.blogspot.com/
(4)http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=408667
(5)http://nonews-news.blogspot.com/2011/06/mega_29.html
Γράψτε ένα σχόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι σκέψεις σας είναι ευπρόσδεκτες.Γράψτε ένα σχόλιο.