Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Mια ωραία ατμόσφαιρα

Ξέσπασμα Χατζηνικολάου.
Δεν ντρέπεστε ρε καραγκιόζηδες;


http://www.youtube.com/watch?v=olmJZC0yH3c&feature=player_embedded#t=107s
Φυσικά έσπευσαν να το διαψεύσουν,όπως άκουσα λίγο νωρίτερα.
Κι άλλο κρούσμα.
Την αύξηση της τιμής των τσιγάρων πρότεινε ο πρόεδρος της Εθνικής
επιτροπής για τον Έλεγχο του Καπνίσματος, καθηγητής Παναγιώτης Μπεχράκης, ως μέσο για να μειωθεί ο αριθμός των καπνιστών.
"Να αυξηθεί δύο ευρώ η τιμή των τσιγάρων» με στόχο τη μείωση των καπνιστών κατά 460.000, και των δαπανών υγείας που σχετίζονται με τις επιπτώσεις του καπνίσματος  οι οποίες αγγίζουν ετησίως τα 3,3 δισ ευρώ".
«Η αύξηση 2 ευρώ στην τιμή κάθε πακέτου εκτός του ότι θα μείωνε κατά 460.000 των αριθμό των καπνιστών στην χώρα μας, θα έφερνε στο κράτος έσοδα  τουλάχιστον 440 εκατομμυρίων ανέφερε ενδεικτικά την Τρίτη ο πρόεδρος της  Επιτροπής με αφορμή το Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα «Παιδεία- για έναν κόσμο χωρίς κάπνισμα», που έγινε από τις 8 -10 Δεκεμβρίου στο ΕΚΕΠΥ.Το δημοσίευμα από το Πρώτο θέμα
Πιο κάτω,ορισμένα από τα σχόλια που στόλισαν το άρθρο.
@Eurw peos egrapses...
ονήσιμος
Εγώ λέω να κάνουμε έναν ..fast track διαγωνισμό για την ανάδειξη των πιο ...ηλίθιων προτάσεων (σαν και του άρθρου). Για να δούμε το μέγεθος της απίστευτης ...βλακείας που κυκλοφορεί!
Ευρω πέος
06/12/2011
Εγώ λέω να καταργηθούν τα περίπτερα. Σιγουρα θα είναι πιο δυσκολο να βρεις τσιγάρα και επιπλέον θα υπάρχει και χώρος για να περπατήσεις στην πόλη σου.
EYA
06/12/2011
OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ
Χωρίς σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι σκέψεις σας είναι ευπρόσδεκτες.Γράψτε ένα σχόλιο.