Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Σκηνές από το έργο αποδόμηση της λογικής και της πατρίδας.

Προσήγαγαν εθελοντές που μοίραζαν φαγητό σε άστεγους!
Εκεί έχει φτάσει η κοινωνική αλληλεγγύη στη χώρα μας, όλος ο υπόκοσμος και η μαφία κάνει κουμάντο στους ΜΚΟ και όσοι προσφέρουν πραγματικά ενοχλούν!!! Δεν θα μου έκανε εντύπωση πίσω απο την σύλληψη τους να βρίσκεται κάποιο boss της κοινωνικής προσφοράς που δεν θέλει εθελοντικό κοινωνικό έργο στους δρόμους να ρίχνει φως στη δική του απουσία και ανύπαρκτη προσφορά. Με την ευλογία του κράτους πάντα εννοείται,
 γράφει σε σχόλιό της  η Lulu κάτω από το δημοσίευμα στο tsantiri.
Η ιστορία: Την  Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, προσήγαγαν εθελοντές που μοίραζαν φαγητό σε άστεγους! Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης καταγγέλλει την γελοία προσαγωγή συμμετέχοντα της κοινωνικής κουζίνας «ο άλλος άνθρωπος» ο οποίος μαγείρευε φαγητό για τους άστεγους. Σε μια εποχή που το κράτος πρόνοιας υποχωρεί, υποχωρεί μαζί του η όποια έννοια υπήρχε δικαιοσύνης και αντικαθίσταται με τον πανοπτικό έλεγχο και την διαρκή αστυνομική καταστολή. Η περιοχή των Εξαρχείων δεν αποτελεί εξαίρεση και βρίσκεται πάντα στο στόχαστρο γιατί ενοχλεί για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Εκτός από γελοίο είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι πλέον εφόσον δεν υπάρχουν λόγοι «εθνικής ή άλλοι ασφάλειας» να επιστρατεύεται η λογική «για να δείξουμε ότι κάτι κάναμε». Όπως είναι φυσικό για άλλη μια φορά η αστυνομία δείχνει ότι ουδέποτε είναι στην υπηρεσία του πολίτη. Τους ενημερώνουμε λοιπόν ότι αυτοί ας συνεχίσουν να κάνουν την «δουλειά» τους και εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μας υπαγορεύει η συνείδηση μας. Η αλληλεγγύη είναι ο δικός μας πολιτισμός, η ελευθερία και η κοινωνική απελευθέρωση ο απώτερος στόχος.
Γράφει στο www.tsantiri.gr :σύμφωνα με την καταγγελία που μας έγινε, το απόγευμα της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου, λίγο πριν τις 18.00, τα όργανα «Προστασίας του Πολίτη» (???) προσήγαγαν για εξακρίβωση στα Εξάρχεια εθελοντές που μοίραζαν φαγητό στους άστεγους!!!! Τους πήγαν στο ΑΤ Καλλιδρομίου. Όταν τα «όργανα» ρωτήθηκαν για τα αίτια της προσαγωγής απάντησαν «έτσι για να δείξουμε ότι κάνουμε δουλειά», δεν γνωρίζω αν ειρωνεύονταν!!!! Ένας από τους εθελοντές αφέθηκε ελεύθερος!!!! Το σημαντικό είναι ότι η προσαγωγή ήταν στοχευμένη αφού ανάμεσα στα άτομα που μάζεψαν ήταν ο Κώστας από την Κοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος» που μαγειρεύει κάθε μέρα στο κέντρο της Αθήνας!!! Απαγορεύτηκαν οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας τώρα απαγορεύεται και η αλληλεγγύη προς τους αστέγους….καλά πάει η δημοκρατία μας!!!!!
Μπορείτε να επισκεφθείτε το blog του προσαχθέντα  εδώ: http://www.oallosanthropos.blogspot.com/


Στα σχόλια κάτω από την είδηση γίνονται και άλλες σοβαρές επισημάνσεις. 
Δείτε κάποια απ'αυτά.
desiniotis alexandros λέει:
Αφου οι ανικανοι δεν μπορουν να πιασουν αυτους που τους παιρνουν το φαι…πιανουν αυτους που τους το δινουν!
ΜΑΝΩΛΗΣ λέει:
Συγχαρητήρια στην Ε.Α τιμή και δόξα στους Έλληνες αστυφύλακες και σε όλους τους υπολοίπους που απαρτίζουν αυτήν. Τους ¨Ήρωες που αγωνίζονται για να κρατούν ασφαλή και προστατευμένη με τάξη την καθημερινότητα του κοινωνικού συνόλου από τους κακοποιούς.Αυτούς που με θράσος υπονομεύουν και διασαλεύουν την τάξη, που χωρίς ίχνος ντροπής παρανομούν ταΐζοντας Απόρους, Αστέγους, Ανήμπορους, Πεινασμένους συνανθρώπους μας. Αλήθεια όταν λήγει η βάρδια της υπηρεσίας των Ηρώων αυτών πως μπορούν αυτοί να κοιτούν στα μάτια Μητέρες, Πατέρες, συζύγους και ειδικά τα μάτια των παιδιών τους όταν αυτούς που υπηρετούν άβουλα, απλά ροκανίζουν της σάρκες τους. Μπράβο τους αξίζει πράγματι ένα μεγάλο μπράβο.


Αντιφασίστας Γιατρός λέει:
Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται ούτε στην Ουγκάντα και στην πιο αντιδημοκρατική χώρα.
Επειδή ετοίμαζαν και μύραζαν σε άπορους και άστεγους συσσίτιο συνεληφθηκαν.
Αν αυτό δεν ειναι δίωξη και παραβίαση πολιτικών δικαιωμάτων τι στο διάολο ειναι?
ΧΟΥΝΤΑ
 Ο ΓΓ λέει:
Lulu, αν και «τραβηγμένη» η σκέψη σου, για όλα μα όλα τους έχω πια ικανούς… είναι τόσο στενά δεμένο το πολιτικό σύστημα με τις ΜΚΟ και τις δήθεν φιλανθρωπίες τους που μόνο φιλανθρωπίες δεν είναι!!!! Κάτι πιο απλό: το καλοκαίρι που γινόταν ο χαμός με το μεσοπρόθεσμο, τις περικοπές, τη φτώχεια, τα καθίκια οργάνωναν Special Olympics, την ίδια ώρα που έκοβαν επίδομα από τους ανάπηρους… Είναι σουρεαλιστικά ηλίθια αυτά τα άτομα και οι πράξεις τους, την ώρα που ο λαός διεκδικούσε αξιοπρέπεια στους δρόμους, εκείνοι έστηναν το παραμάγαζό τους στο Καλλιμάρμαρο βάζοντας διανοητικά άρρωστα παιδιά να τρέχουν και οι υπόλοιποι να διασκεδάζουν, κι έμμεσα να μας κλείνουν το μάτι ότι «να κάνετε το σταυρό σας κάφροι που διαδηλώνετε κι από πάνω που δεν είστε στην ίδια κατάντια…» δεν βρίσκω άλλο λόγο ύπαρξης αυτών των αγώνων όταν ταυτόχρονα περικόπτονται κατάφορα τα προνόμια των πάσης φύσεως αρρώστων….
 Βούλα Σούφη λέει:
Αν είναι ποτέ δυνατόν! Μα τι άλλο θα κάνουν; Πραγματικά, κάθε φορά λέω και μη χειρότερα, και να που κάποιοι τα βρίσκουν τα χειρότερα και τα κάνουν…
Εικόνες και πηγές:
http://www.tsantiri.gr/katagelies/prosigagan-ethelontes-pou-mirazan-fagito-se-astegous.html
http://tsak-giorgis.blogspot.com/
Γράψτε ένα σχόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι σκέψεις σας είναι ευπρόσδεκτες.Γράψτε ένα σχόλιο.