Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Ο χλευασμός των απελπισμένων



Κατάχαμ' Αρετή, Μυαλό και Νιάτα!
Τον κάλλιον ο χειρότερος επάτα...

Τυχερέ, κείνο τ' άθλιο δειλινό
σε δέσαν με το Δάσκαλο Γληνό.

Μεγάλα μάτια αστραφτερά, στητός
κι ατάραγος πάνου απ' τη Μοίρα αφτός,

κοιτούσε την ερχόμενην ευδία.
Συ νεβρικός από την αηδία.

Μαζί μας, τελεφταίοι, με το βαπόρι
πρεζάκηδες, αλάνια, λαθρεμπόροι.

Ξεπίτηδες, για να φανεί, πως ίσια
λογιούνται η Λεφτεριά και τα χασίσια.


Μα το καλογεράκι απ' τ' Αγιονόρος,
που πέταξε τα ράσα, ο θεοφόρος,

και το πιάσανε νύχτα στην Ομόνοια,
ξουρισμένα μουστάκια και σαγόνια,

μαζί μας δεν το δέσανε. Βλακεία
να πομπέψουν πατρίδα και θρησκεία!

Έτσι μας εφορτώσαν στο βαπόρι,
τους πατριώτες οι πατριδεμπόροι.

Εξορία στο λαό, χέρια δεμένα,
για να ρθει ο Εξορισμένος απ' τα ξένα,

να χωρίσει το Έθνος και να βάλει
τη μια μεριά να πολεμάει την άλλη.
Ανθολογία Κ.Βάρναλη
Στην εξορία (Οχτώβρης 1935).
Ξεκινάμε με τον επίκαιρο λόγο του ποιητή,και κάνουμε μια γρήγορη ανασκόπηση σε κείμενα που σχολιάζουν τα τελευταία γεγονότα (έχοντας προβλήματα πρόσβασης στον bloger).
Βρισκόμαστε στην τραγικότερη προεκλογική περίοδο που γνώρισε ο τόπος μετά τις μετεμφυλιακές φάρσες εκλογικής τρομοκρατίας και νοθείας γράφει ο Νεφέστορας και συνεχίζει σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις που δημοσιεύτηκαν  περί  εξαπάτησης του λαού με το κίνημα της πατάτας, κ.λ.π.καταλήγοντας στο πως καταφέρνουν  να αποκαρδιώνουν κάθε πρωτοβουλία του λαού που δεν πρότειναν οι ίδιοι, και εν τω μεταξύ οι μεταπράτες οργιάζουν και μας γδέρνουν.
Διαβάστε όλο το κείμενο
Σε σχόλιο στο ίδιο κείμενο  επισημαίνεται πως....
Αυτή η εποχή έχει και τα καλά της.
Εκτός των άλλων, είναι η εποχή του ξεβρακώματος.
Αποδεικνύουν περίτρανα ότι όλοι εξυπηρετούν το ίδιο σύστημα.
Μισούν θανάσιμα όσους σκέφτονται και αμφισβητούν και δεν είναι κάτω από την σκέπη των κομμάτων τους.
Στην ίδια λάσπη κατά των κινημάτων παράκαμψης μεσαζόντων  αναφέρεται και ο omadeon
Οικονομική Κατοχή 
04/04/2012
Μέσω της λάσπης κατά όλων των άλλων (αντι-μνημονιακών), όπως καταδείξαμε και σε προηγούμενο άρθρο. Παρόλο που αρκετά άρθρα του Ριζοσπάστη είναι πολύ σωστά
 σε άρθρα όπως αυτό: δυστυχώς η ρυζο-σπαστική μυθοπλασία οργιάζει
http://omadeon.wordpress.com/2012/04/04/kke-gia-katoxi/
Επαναπροσδιορισμός πολιτικών και κοινωνικών ορισμών λοιπόν.
Φυσάει αδιαφορία....Να ντύνεστε καλά.(αγνώστου)
Ο άνθρωπος έχει πέσει στο προαύλιο του νοσοκομείου.Είναι πάνω από 50 ετών. Περαστικοί αλλά και εργαζόμενοι νοσηλευτές περνούν από δίπλα του,κοιτούν και τον προσπερνούν.
Det här landet åker käpprätt åt helvetet, είπε ο κύριος Adelsson.
Τι θέλει το νοσοκομείο; Φάρμακα; Χαααα…. Φάρμακα ε; Να!
(Από εδώ και πέρα τα νοσοκομεία θα παίζουν απλά τον ρόλο του προθάλάμου για τα εκκλησάκια που βρίσκονται στους χώρους τους. Καύσις νεκρών δεν διατίθεται ακόμη, αυτή διατίθεται μόνο για τα νοσοκομειακά απόβλητα. Αν ο ασθενής επιθυμεί καύσιν θα πρέπει να δηλωθεί ως νοσοκομειακό απόβλητο στην διεύθυνση του νοσοκομείου και την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών).
Και η αλήθεια των λόγων του polsemannen όπως διαγράφεται σ'αυτές τις εικόνες στις 14 Φεβρουαρίου. Κάθισα περίπου μια  ώρα περιμένοντας κάποιος από το προσωπικό που μπαινόβγαινε να αντιδράσει,ή και τους περαστικούς. Στο θυρωρείο του νοσοκομείου δεν βρίσκονται ποτέ λιγότερα από πέντε άτομα με τις αντίστοιχες καρέκλες φυσικά.
«Όπως ο πυροτεχνουργός πάει την βόμβα σε ένα ασφαλές μέρος για να σκάσει εάν δεν μπορεί να την αφοπλίσει, έτσι και το όποιο κούρεμα του χρέους της Ελλάδας καθυστέρησε, ώστε το κανόνι να σκάσει ασφαλώς χωρίς ζημιά για το Ευρώ». Κατ’ εντολή της κυβερνήσεως, η ΕΤΕ μετέτρεψε τις καταθέσεις των πανεπιστημίων, ΤΕΙ και νοσοκομείων σε ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου, χωρίς να ενημερωθούν οι πρυτάνεις, οι πρόεδροι των ΤΕΙ, ή οι διευθυντές των νοσοκομείων. Αποτέλεσμα τούτου ήταν να υποστούν «κούρεμα» εξ αιτίας του Εθνοσωτηρίου Πη – Ες – Άει, 70% κατά μέσο όρο. Οπότε μπορεί κανείς να καταλάβει πως ο όποιος προγραμματισμός των εμπλεκομένων ΝΠΔΔ πάει στον Βελζεβούλ κατ’ ευθείαν. (Ίμπλις για τους μωαμεθανούς συμπολίτες μας).
Χρίτσι – χρίτσι έκανε η οδοντόβουρτσα πάνω στο χαλί και γλούμπου – γκλούμπου...συνεχίστε
http://polsemannen.blogspot.com/2012/03/det-har-landet-aker-kappratt-at.html
Σοσια-ληστικά μαθηματικά
Παπαδημειος ΝΔΣΟΚικος Σοσιαλιζμος
Εμ, δεν ειναι μονο το μνημόνιο, που, ας το δεχθουμε κατ' οικονομίαν ρε αδερφε, "ειμασταν αναγκασμενοι να το υποστούμε".  To δεχόμαστε λοιπόν μόνο σαν υπόθεση εργασίας αναπαράγοντας την μεχρι πρότινος πασοκική (και οψίμως νεοδημοκρατική) ρητορική του "δεν το θέλουμε αλλά είμαστε αναγκασμένοι."
Ας δουμε λοιπον πως τρεχουν οι υπόλοιπες σοσιαλιζτικες μεταρρυθμίσεις για να καμαρώσουμε ύφος και ήθος.Συνεχίστε
Και εν τω μεταξύ απελπισμένοι συμπολίτες βάζουν τέρμα στη ζωή τους.
Η τραγωδία μιας χώρας.
Αυτό συνέβη χθες γράφει ο hades-για το θάνατο του συνταξιούχου στο Σύνταγμα. Μόνο που ακόμη περιμένουμε την Κάθαρση, έστω και μέσω του από μηχανής θεού. Και απ'ό,τι φαίνεται θα περιμένουμε πάρα πολύ ακόμη...
Είναι πραγματικά τρομακτικό. Όχι τρομερό, τρομακτικό. Εκτός από δραματικά συγκλονιστικό και συνάμα ατελείωτα τραγικό.
Δεν έχει προλάβει να στεγνώσει το αίμα επί της Πλατείας Συντάγματος κι έχει διχαστεί η χώρα.
Υπήρχε πολιτικό μήνυμα από πίσω;
Ναι, υπήρχε./Όχι δεν υπήρχε.
Είπα, υπήρχε./Είπα, δεν υπήρχε.
Ρε με ακούς τι σου λέω;/Εσύ ακούς τι λέω εγώ;
κ.ο.κ.
Ένα άλλο θέμα που έχει ανακύψει είναι το αν το χειρόγραφο σημείωμα είναι αυθεντικό. Είναι αυτό το θέμα που μας καίει; Ξέρω'γώ; Για κάποιους μάλλον.
Αρκετός κόσμος όμως αδυνατεί να διαβάσει έστω το χειρόγραφο, να μπει στην ουσία του διότι η ουσία είναι ενοχλητική.
Διότι όλα αυτά συμβαίνουν για τη σωτηρία μας. Για να σωθούμε μας σκοτώνουν.
Όπως επί χούντας για το καλό μας μας φίμωναν.

Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας.
Η συνέχεια εδώ:http://hades740.blogspot.com/2012/04/blog-post_05.html
Δείτε ρεπορτάζ της Δημόσιας Γερμανικής τηλεόρασης για τον ρόλο της Γερμανίας σήμερα
Την Παρασκευή 23/3 στη ΝΕΤ στην Πρωινή Ενημέρωση και κατά τις 7.30 έπαιξαν ένα μέρος του ντοκυμαντέρ  στο οποίο μιλούν άνθρωποι του χρηματοπιστωτικού συστήματος της Γερμανίας και αναλύουν με στοιχεία  το πόσο κέρδισαν και κερδίζουν οι Γερμανικές επιχειρήσεις και το Γερμανικό κράτος από την κρίση της Ελλάδας και τη συνακόλουθη κρίση του ευρώ.
2012_03_23-07_30-NET_ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ.avi

http://www.youtube.com/watch?v=TYIlIKnc6QY&feature=player_embedded
Μας σκοτώνουν, ηλίθιε

2011.Αθήνα
Μια ηλικιωμένη στη Ζάκυνθο. Ένας συνταξιούχος στο Σύνταγμα. Ένας νέος στη Χίο. Μία νέα μάνα στην Κρήτη... Ως πότε;  Σκότωσαν  τα όνειρά μας, λεηλάτησαν τις ζωές μας, δολοφονούν συνανθρώπους μας, βάφουν τα χέρια τους με αίμα... Μας χρεοκοπούν και μας εξαθλιώνουν και μετά μας "σώζουν" και μας υπόσχονται "καλύτερο μέλλον". Ως πότε θα μένουμε παθητικοί παρατηρητές; Εμάς, ρε ηλίθιε, πυροβολούν, κι εμείς μένουμε απαθείς. Εμάς...
http://chldimos.blogspot.com/2012/04/normal-0-false-false-false-el-x-none-x.html


6 Απριλίου 1941
Ο χορός του Ζαλόγγου 
Το παρελθόν, όσον ένδοξον και αν υπήρξε, ζωή δεν είναι. Ζωή είναι το ενεστώς και το μέλλον, τα δε έθνη όσα συνείθησαν να αποβλέπωσι προς τα οπίσω μάλλον η προς τα εμπρός, δεν προκόπτουσιν, αλλά ναρκούνται.
"Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος"
ΩΣ ΠΟΤΕ
Δοθέντος ότι μέχρι σήμερα οι δολοφονημένοι από τα αιματοβαμμένα χέρια των δοσίλογων είναι τουλάχιστον 1700, το μόνο που έχω να σχολιάσω σε σχέση με το πρωινό συμβάν μιας ακόμη δολοφονίας, είναι πως -δυστυχώς- άλλη μια σφαίρα έχασε το στόχο και δεν κατευθύνθηκε εκεί που όφειλε να κατευθυνθεί, παρ' όλο που πριν ξεκινήσει την πορεία της βρέθηκε εξαιρετικά κοντά στο στόχο -σε απόσταση βολής, που λένε.
Ας μην επαναληφθεί, εύχομαι.
Τετάρτη, 04,4, 2012
http://prkls.blogspot.com/
Νώντας Στυλιανίδης, AFP, Getty Images bbc.Έλληνας απελπισμένος
Πολιτικό διάβημα υπογεγραμμένο με αίμα
Tου Σταύρου Λυγερού
Όποια γνώμη κι αν έχει κανείς για το περιεχόμενο του μηνύματος που άφησε ο αυτόχειρας συνταξιούχος φαρμακοποιός Δημήτρης Χριστούλας, θα συμφωνήσει ότι το τραγικό διάβημά του διαπέρασε την ελληνική κοινωνία. Δεν είναι μόνο ότι το υπέγραψε με το αίμα του και μάλιστα κατά τρόπο τελετουργικό. Ούτε είναι μόνο η ξεκάθαρη και δεδηλωμένη πολιτική πρόθεση του αυτόχειρα. Είναι κυρίως το γεγονός ότι οι Ελληνες, στη μεγάλη πλειονότητά τους, αναγνώρισαν σ’ αυτό το δραματικό και οργισμένο σημείωμα μια πραγματικότητα ή μια απειλή για το δικό τους βίο, όταν τα οικονομικά και κοινωνικά ερείπια συνεχώς πολλαπλασιάζονται.
Αυτή η αυτοκτονία δεν θα μπορούσε να είχε συμβεί πριν από 3-4 χρόνια. Αλλά ακόμα κι αν είχε συμβεί, θα είχε αντιμετωπισθεί ως μεμονωμένο και ακραίο περιστατικό. Συνεχίστε εδώ:
Posted  by ΣΠΙΘΑΣ
Ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος, υποβάλλεται σε επέμβαση στο κεφάλι μετά από χτύπημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της εργασίας του
Καταγγελίες σχετικά με τον σοβαρό τραυματισμό του από άνδρα των ΜΑΤ έκανε η σύντροφος του Ντίνα Δασκαλοπούλου, δημοσιογράφος και η  ίδια. Μιλώντας στον Real FM από το νοσοκομείο πριν από την επέμβαση, η κ. Δασκαλοπούλου ανέφερε ότι χτυπήθηκε πισώπλατα και μάλιστα με την ανάποδη του γκλομπ -δηλαδή με την σκληρή λαβή - γι'αυτό και  θρυμματίστηκαν τα κόκαλα του κρανίου του.Σημείωσε ότι ο σύντροφός της έχει δεχτεί επανειλημμένα απειλές από αστυνομικούς και υπενθύμισε ότι πρόσφατα η Ένωση Φωτορεπόρτερ "ήρθε σε ευθεία σύγκρουση με την ΕΛ.ΑΣ." όταν πήρε εικόνες που τράβηξαν ρεπόρτερ και τις δημοσιοποίησε στο site της ΕΛ.ΑΣ. καλώντας τους πολίτες να αναγνωρίσουν όσους απεικονίζονταν και - σύμφωνα με την αστυνομία - προέβαιναν σε παράνομες πράξεις. Ευτυχώς  η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος Μάριος Λώλος ήταν επιτυχής.http://www.nooz.gr
Ο κ.Λώλος σε παλιότερη συνέντευξή του στον Κώστα Βαξεβάνη επισημαίνει:
Ακούω κριτικές του τύπου «Τώρα ξύπνησαν οι δημοσιογράφοι και οι φωτορεπόρτερ;». Πάντα φωνάζαμε. Απλώς δεν ακουγόμασταν. Έχουμε τεράστιο πρόβλημα να ακουστούμε ακόμη και στα μέσα που δουλεύουμε.Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι είμαστε αλληλέγγυοι με τους εργαζόμενους. Όλη η συνέντευξη εδώ

Ένας νεαρός 18 ετών χαροπαλεύει στο νοσοκομείο,μετά από την προσαγωγή του σε Αστυνομικό Τμήμα, όπου αστυνομικοί τον χτύπησαν στέλνοντάς τον στην εντατική. Το παιδί είναι σε σοβαρή κατάσταση και μεταφέρθηκε στην Αθήνα.
Μια ακόμα αυτοκτονία ενός συνταξιούχου συγκλονίζει την κοινωνία της Καβάλας, αυτή τη φορά. Ο 78χρονος συνταξιούχος δάσκαλος που ήταν επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου αιμοδοτών της περιοχής, αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.
http://www.koutipandoras.gr/?p=18394
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ όπως του αρέσει να αυτοαποκαλείται, θέλησε να κάνει πολιτική δήλωση για την αυτοκτονία του συνταξιούχου φαρμακοποιού. Είναι προφανές πως η ιστορική του πορεία του σε πολιτικά γραφεία και κυβερνητικές θέσεις, δεν του επιτρέπει να καταλάβει τι σημαίνει φτάνω σε οικονομικό αδιέξοδο ή ακόμη Μιλά (σ.σ. ο αυτόχειρας) στο όνομα πολλών, γιατί προφανώς ένας συνταξιούχος φαρμακοποιός, όσα χρόνια κι αν περάσουν από τη σύνταξή του, δεν ψάχνει ποτέ στα σκουπίδια. Εάν ο ίδιος άνθρωπος είχε άλλη προσέγγιση, θα μπορούσε να μας βοηθήσει και πολύ καλά για το πώς τα 4 δισ. του 2004 για δαπάνες φαρμάκου έγιναν 9 δισ. μέσα σε λίγα χρόνια».Ο Πάρις Αντουανέτα Κουκουλόπουλος, έχοντας ανά πάσα στιγμή το παντεσπάνι του αντί ξεροκόμματου, μπορεί να χρεώνει ακόμη και ένα συνταξιούχο 80χρονο για πράγματα που δεν έκανε ο ίδιος ο οποίος κυβέρνησε και κυβερνά.
6 Απρ 2012,από http://www.koutipandoras.gr/?p=18174
Καλεσμένος της κ. Τσαπανίδου στο ΣΚΑΙ ο κ. Μπεγλίτης, κλήθηκε να σχολιάσει το τραγικό γεγονός της αυτοκτονίας του ανθρώπου στο Σύνταγμα,και η απάντησή του στην ερώτησή της ήταν:  " Σε αυτές τις περιπτώσεις ο σχολιασμός πρέπει να έιναι προσεκτικός, εγώ έχω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ γενναίος και ευαίσθητος. Δεν μπορούμε όμως αυθαίρετα να συνδέσουμε την αυτοκτονία του με την οικονομική κατάσταση της χώρας. Το αν είχε χρέη, ή δεν είχε χρέη, αν τα έφαγε αυτός ή τα παιδιά του..".
Οι γριές πουτάνες
6 Απρ 2012
Κάθε μέρα στις τηλεοράσεις παρελαύνουν οι αρχιτέκτονες του πολιτικού συστήματος, που μιλούν για το πολιτικό σύστημα που πρέπει να αλλάξει. Δεν έχει σημασία που είναι οι ίδιοι. Αρκεί που η ευθύνη διαχέεται, χωρίς να τους απειλεί, σε ένα «γενικό σύστημα» που φταίει.
Το σύστημα στην πραγματικότητα ετοιμάζει την άμυνα και τη μακροημέρευσή του. 
Θα κάνει εκλογές όταν η ένταση και οι κομματικές συσπειρώσεις θα είναι τέτοιες που θα εγγυηθούν πως ένα μίνιμουμ κομμάτι θα μπει στο κομματικό μαντρί, αφού θα έχει εξαερώσει τον θυμό του. Το παιχνίδι της κομματικής χειραγώγησης θα εμφανιστεί ως αναγκαίο κακό απέναντι στην αβεβαιότητα και το χάος. 
Ο θυμός είναι ισχυρό κίνητρο, αλλά ο φόβος είναι ισχυρότερο.Οι εφημερίδες ανακαλύπτουν περιπτώσεις διαφθοράς, την ώρα που το Κοινοβούλιο επιδίδεται στη θεσμοθέτησή της μέσα από νόμους που ψηφίζονται νύχτα από τα κόμματα της Εθνικής Ενότητας.
Του Κώστα Βαξεβάνη.Η συνέχεια εδώ

Αυτοπυρπολήθηκαν.Ιταλία
 30 Μαρτίου 2012
Δύο άνδρες αυτοπυρπολήθηκαν στην Ιταλία λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζαν. Ο ένας ηλικίας 58 ετών, αυτοπυρπολήθηκε προχθές μπροστά από την υπηρεσία είσπραξης φόρων στην Μπολόνια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα σε όλο του το σώμα και η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη. Ο 58χρονος ήταν οικοδόμος, όμως την τελευταία περίοδο που είχε μείνει άνεργος  είχε ανοίξει μια μικρή εταιρεία. Την περασμένη εβδομάδα έλαβε ειδοποίηση από το υπουργείο Οικονομικών ότι είχε ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 105.000 ευρώ. Σε επιστολές που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του έγραφε: «Είμαι ένας άνθρωπος που πλήρωνε πάντα τους φόρους του. Τώρα όμως δεν αντέχω άλλο». Στη Βερόνα, ένας οικοδόμος 17 ετών μετανάστης από το Μαρόκο, αυτοπυρπολήθηκε επειδή δεν μπορούσε να ζήσει γιατί είχε να πληρωθεί από τον Νοέμβριο. Η κατάστασή του είναι σοβαρή καθώς φέρει εγκαύματα στο κεφάλι του και στα πόδια.
Ο επικήδειος
που εκφώνησε η κόρη του Δημήτρη  Χριστούλα στην κηδεία του πατέρα της στο Ά Νεκροταφείο,δεν αφήνει καμιά αμφιβολία για το μήνυμα που θέλησε να μας στείλει τελειώνοντας τη ζωή του.
Γεννήθηκες με ένα πειρασμό: να αλλάξεις τον κόσμο. Και δεν καταλάβαινες ότι αυτός ο κόσμος είναι πολύ κακός για να είναι οριστικός. Περπάτησες ναρκοθετημένες δεκαετίες. Τις πτήσεις και τελικά τις πτώσεις της γενιάς σου.
Σου ήταν αδιανόητο να εκχωρούν την ανεξαρτησία και να παραδίδουν τα κλειδιά την πατρίδας μας. Σου ήταν αδιανόητο η Ελλάδα να μην αναγνωρίζει τα παιδιά της.Και τότε πήρες την απόφασή σου. Αποφάσισες να γίνεις ο φόβος, ο θάνατος, η μνήμη η ανήμερη, ο καημός της χαλασμένης μας ζωής. Αποφάσισες να πολιορκήσεις το "κοίταζε τη δουλειά σου".  Αποφάσισες να θρυμματίσεις τον ύπνο μας. Η συνέχεια εδώ:
ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ; ΠΟΙΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ;
Το έλαβα στο ταχυδρομείο μου και το παραθέτω ως έχει:
Ο Σαμαράς διέγραψε τη Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ η
γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ.
Μετά διέγραψε 21 βουλευτές του επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της ΝΔ ήταν ΝΑΙ.
Στη συνέχεια κάποιοι απo τους διαγραφέντες είχαν επαφές με τη Ντόρα
για να ενταχθούν στη Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο
Μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ.
Η Ντόρα που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών που
ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική
σχιζοφρένεια.
Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ.
Συνεχίστε
Ντόρα: Να συγκρουστούμε με το δυναστικό κράτος
Να στείλουν στη Βουλή δυνατές φωνές που δεν συμβιβάζονται με το θλιβερό και μίζερο παρόν κάλεσε τους πολίτες η πρόεδρος......;
1946/2012: Από τον εμφύλιο στο μνημόνιο και πάλι πίσω!
Ο «σουρεαλισμός», δηλαδή ο παραλογισμός, ενίοτε και η παραφροσύνη, χρειάζεται σε όσους δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που θέτει η πραγματικότητα,και εκδηλώνεται ποικιλότροπα.Ορισμένοι δεν θέλουν το μνημόνιο, θέλουν όμως τα κόμματά του. Άλλοι ζητάνε συγνώμη για αυτό που έκαναν και μετά ψήφο για να συνεχίσουν να το κάνουν. Ορκισμένοι αντίπαλοι του μνημονίου κάνουν πρακτικά ότι μπορούν για να εμποδίσουν τη δράση εναντίον του, να αποθαρρύνουν και να απογοητεύσουν τον ελληνικό λαό.Συνέχεια 
Tου Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου στα Επίκαιρα, 29.3.2012
Οι εξελίξεις των ημερών δεν επιτρέπουν σε κανέναν να σφυρίζει αδιάφορα, καθώς η χώρα παραπαίει.Εκεί που η ζωή δεν εκφράζεται πια, κάθε πίστη και κάθε ιδέα φαντάζει Νεκρή
Εικόνες
http://www.antinews.gr
www.koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι σκέψεις σας είναι ευπρόσδεκτες.Γράψτε ένα σχόλιο.