Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Μά'ισσα Σελήνη*

Αφού το είδα σας  λέω...
..και ναι,οι δοκιμές επικοινωνίας με τον ουρανό δεν είναι πάντα άγονες!

Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014, 1:02:14 πμ
Ε, και πριν αρχίσετε τις  "περίεργες"  ερμηνείες, μπείτε στον κόπο να δώσετε εσείς μια εξήγηση για το τι είναι αυτό γύρω από το φεγγάρι που εκείνες τις μέρες περιβαλλόταν με έντονα  πράσινη άλω*.
Και για να γίνω πιο σαφής ας πάρω την ιστορία από την αρχή.


Η περιπέτεια 
Είναι αρχές Μαρτίου  του 2014  και για να είμαστε έξω από μια πόρτα σαν αυτήν που δείχνει η φωτογραφία παραπάνω, όπως καταλαβαίνετε περιμένουμε ένα  μωρό.
Ανεβοκατεβαίνουμε  κάνοντας βάρδιες από το δωμάτιο στην αίθουσα τοκετών εδώ και μια βδομάδα και οι ώρες δεν περνούν εύκολα ειδικά οι νυχτερινές. 
Τα διαλείμματα  στο προαύλιο του νοσοκομείου βοηθούν λίγο, ενώ τις τελευταίες νύχτες το φεγγάρι "γεμίζει" και είναι το μόνο που μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον μου στον έρημο   κήπο.

Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014, 1:27:56 πμ
Η πρώτη λήψη(16/3) έγινε καθαρά από νευρικότητα (τα πράγματα δεν εξελίσσονταν  καλά)και στον ουρανό δεν φαινόταν τίποτα παράξενο. Έγινε  μόνο και μόνο για να δω τι ποιότητας εικόνες βγάζει  το κινητό, σκοτώνοντας το χρόνο μου.
 Πηγαίνοντας  όμως πίσω στη μνήμη του, βλέπω το "σκάφος"
Ξαφνιασμένη το αποδίδω σε κάποια αντανάκλαση, και επιχειρώ και τη δεύτερη λήψη, από το ίδιο σημείο όπου φαίνεται καθαρά  πλέον ότι πρόκειται για  ένα άγνωστο αντικείμενο  τεραστίων διαστάσεων που κινείται πολύ γρήγορα!

Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014, 1:28:20 πμ
Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί αν αυτά τα "περίεργα " στον ουρανό τα βλέπουν κι άλλοι, κι αν ναι γιατί δεν μιλούν γι'αυτά συχνότερα;
Για το συγκεκριμένο συμβάν δεν έχω κάποια απόλυτη ερμηνεία για το τι είναι, αλλά ομολογώ πως δεν είναι το μόνο παράξενο φαινόμενο που έτυχε να παρατηρήσω στα χρόνια που ζω,επίσης δεν είναι το μόνο "σκάφος".Το μέγεθός του όμως είναι σοκαριστικό.


Δείτε που βρίσκεται στις 1:28:20

Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014, 1:29:10 πμ
και πόσο γρήγορα απομακρύνθηκε στις 1:29:10 !

Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014, 1:01:08 πμ
Δυο νύχτες αργότερα είναι ακόμη εκεί,παίζει κρυφτό με τη Σελήνη και μας χαιρετά !!!

Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014, 1:01:18 πμ
το επόμενο λεπτό βρίσκεται πίσω σχεδόν από τον πύργο,αλλά το μετανιώνει και επιστρέφει,

Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014, 1:01:26 πμ
τρέχοντας!
Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014, 1:01:38 πμ
Δώστε σημασία στη διαφορά των λεπτών που τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες

Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014, 1:01:50 πμ
Στις 1:01:50 είναι σε απόλυτη  επαφή με το δίσκο της Σελήνης, και αυτή η γρήγορη κίνηση -ένα αστραπιαίο πήγαινε έλα -  συνεχίστηκε για όλο το τέταρτο που ήμουν εκεί έξω.(Εν τω μεταξύ έχω προλάβει να σκεφτώ ότι πρέπει να τραβώ τις φωτογραφίες  από ένα σταθερό σημείο και το κάνω για τα επόμενα λεπτά. Οι εικόνες που έχω τραβήξει είναι περισσότερες από αυτές που έχω αναρτήσει).

Αλλά το διάλειμμα μου τελείωσε και έπρεπε να ξαναγυρίσω στο θάλαμο αναμονής.
Εξάλλου ο μπεμπούλης ήρθε στον κόσμο το πρωινό εκείνης της ημέρας βιαστικός βιαστικός μόλις πέντε μηνών!

Η αγωνία για την υγεία του νεοφερμένου μωρού δεν μου επέτρεψε να ψάξω περισσότερα γι'αυτή τη θέαση σε ιστότοπους που ασχολούνται με τα σχετικά θέματα. 
Και αργότερα που το προσπάθησα δεν βρήκα τίποτα σχετικό για εκείνες τις μέρες.


Αλλά μπορεί να ήμουν η μόνη που το παρατήρησα ,επίσης μπορεί να θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας  σχετικά με το συμβάν και να ξέρετε πως είναι ευπρόσδεκτες(ακόμη, αν θέλετε, δεν θα δημοσιοποιηθούν).

Τελειώνοντας  και θέλοντας  να καλωσορίσω αυτό το βιαστικό ανθρωπάκι στην οικογένειά μας και στον πλανήτη Γη, λέω να του αφιερώσω  μια  μελωδία.  Μια  μελωδία που οι  χρόνοι που την γέννησαν μπορεί να σκούριασαν μες τους  αιώνες, αλλά κάποια ηχώ της επέζησε ανάμεσα στα ταραγμένα κύματα του Αιγαίου.
(το προηγούμενο βίντεο καταργήθηκε-εδώ καινούργιος σύνδεσμος)


 Θεολόγος Γρύλλης



 https://www.youtube.com/watch?v=CJYcbHdVqj8
*Άλως (μετεωρολογία)
Εδώ μπορεί να βρει κανείς  μερικές  καλές εικόνες του μεγέθους των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος ως μέτρο σύγκρισης αυτού που εμφανίζεται  στις φωτογραφίες που παρέθεσα.

*Ο  τίτλος  του κειμένου είναι δανεισμένος από το τραγούδι του  Νίκου Παπάζογλου - Μά'ισσα Σελήνη σε στίχους της  Πηγής Καφετζοπούλου.
Ακούστε το αν θέλετε εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=1V2lGyKZcY4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι σκέψεις σας είναι ευπρόσδεκτες.Γράψτε ένα σχόλιο.