Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

ISIS με γραβάτες

To Russia Today παρουσιάζει με εναέρια λήψη ένα από τα μεγαλύτερα συλλαλητήρια της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, το οποίο επιχειρούν να κρύψουν τα κανάλια και προκάλεσε πανικό στα γραφεία της ΕΕ του ΔΝΤ αλλά και στα ελληνικά κόμματα της υποτέλειας.


https://www.youtube.com/watch?t=13&v=2zDjy9S4RQ4


Και εδώ η στιγμή της άφιξης του πρωθυπουργού στην μεγαλειώδη χθεσινή συγκέντρωση της Πλατείας Συντάγματος . 


Το ΟΧΙ  που φώναζε ο κόσμος, απευθυνόταν προς την ΕΕ της διαπλοκής και της ανομίας .
Γιατί  φυσικά όλοι αυτοί δεν είναι συριζαίοι ..και ο χρόνος για  κριτική για τις ικανότητές τους δεν είναι τώρα.

Τώρα είναι η ώρα να ρωτήσουμε επίσημα αλλά και ατομικά: που είναι αυτά τα πέντε χρόνια  οι ελεγκτικοί μηχανισμοί των Βρυξελλών;


Δείτε το επόμενο βίντεο από εδώ:http://agonaskritis.gr/
Γράφουν:
"Κι ενώ τα ελληνικά κανάλια κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τρομοκρατήσουν τον λαό και να αποκρύψουν την αλήθεια, να εκβιάσουν την κυβέρνηση και να την οδηγήσουν σε παραίτηση, όπως είναι και ο δηλωμένος σκοπός των δανειστών, στη Γερμανική τηλεόραση η αλήθεια βγαίνει στην αέρα δίχως καμία λογοκρισία. 
Γυμνή, όπως είναι".

Άραγε, έστω την ύστατη ώρα, ανεξαρτήτως διαφωνιών, θα μιλήσουν τα ιδιωτικά κανάλια για αυτό που έχει συμβεί; Ή θα επιλέξουν πάλι τη σιωπή, τη συσκότιση, τον τρόμο;


https://www.youtube.com/watch?v=kDbyMX3NHhc


Διαμαρτυρία πολιτών έξω από το MEGA παραμονή του δημοψηφίσματος


Και όπως φαίνεται έστω και την τελευταία στιγμή κάποιοι διαχωρίζουν τη θέση τους 

Κατά ενός Grexit τάσσεται ο Γερμανός ΥΠΕΞ Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ
07/04/2015 
Κατά μιας ενδεχόμενης εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη τάσσεται ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταινμάιερ, ο οποίος, σε συνέντευξή του στην αυριανή έκδοση της εφημερίδας «Der Tagesspiegel» προειδοποιεί για τις συνέπειες ενός Grexit.

« Ακόμη και αν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μια τέτοια εξέλιξη οικονομικά και από άποψη νομισματικής πολιτικής, το μήνυμα ενός Grexit θα ήταν καταστροφικό προς τις χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης », δηλώνει ο κ. Σταϊνμάιερ και προσθέτει ότι η Ευρώπη « σε κάποια μέρη του κόσμου θα χάσει σε πρεστίζ και αξιοπιστία ».
Αλλά και ο Σουλτς!!!!!!!!
 "Δεν θα αφήσουμε τους ανθρώπους στην Ελλάδα στην τύχη τους", δηλώνει ο Πρόεδρος ΤΟΥ  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς  στην « Welt am Sonntag και επισημαίνει ότι θα υπήρχαν στις Βρυξέλλες άμεσα διαθέσιμα χρήματα προκειμένου να διατηρηθεί σε λειτουργία ο δημόσιος τομέας στην Ελλάδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 Οι μπομπολάκηδες ανακοινώνουν σήμερα στο Έθνος ότι ο επόμενος πρωθυπουργός θα είναι ο Προβόπουλος! Αυτό για να ξέρεις κάτι τις από την επόμενη μέρα του ΝΑΙ! 

Γράφει ο Γ.Ζαχάρος εδώ: http://zacharos.blogspot.gr/2015/07/blog-post_4.html

Συνεχίζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι σκέψεις σας είναι ευπρόσδεκτες.Γράψτε ένα σχόλιο.